HVEM ER VI

Grundværdierne bag shoppen er gode kvalitetsprodukter

Idéen om, at lade kunden sammensætte sin egen lysestage har været længe undervejs, men endelig i 2020 kunne de første lysestager ses i små lokale butikker og webshops. Der udvikles hele tiden på konceptet bag stagerne, så har du allerede købt en stage eller to, så husk at holde øje med hvad, der er kommet af nyheder.

Grundværdierne bag shoppen er gode kvalitetsprodukter til fornuftige priser, og en service der giver kunderne lyst til at vende tilbage. Vores sortimentet sælges via forhandlere i Danmark, Færøerne, Norge, Sverige, Tyskland og Frankrig, som kan tilbyde produkterne i større eller mindre udvalg. 

6 gode grunde til at forhandle My-Candle
1. Du får et helt unikt produkt ​
Vores lysestager kan tilpasses i mange forskellige farve og brugs kombinationer. Byt kronelys ud med fyrfadslys og omvendt. Kuglerne kan blandes som kunden ønsker det- og toppe og kugler kan tilkøbes løst- hvilket giver mersalg..
2. Sælg i sæt eller enkeltvis
Du bestemmer selv, om du vil lade kunden sammesætte sine egne stager eller om du vil sælge dem i færdige sæt, som du selv har sat sammen.
3. Vejledning og hjælp
Vi står altid klar med hjælp og vejledning, samt bedst mulige kundeservice, og svarer på mails indenfor få timer.
4. Vi hjælper på de sociale medier
Vi arbejder jænligt med influencers og andre på de sociale medier, og vi gør alt hvad vi kan, for at få forhandlerne frem i folks bevidsthed, da det er jer, der gør det største arbejde i at sælge varerne. I bliver anført som forhandlere på vores hjemmeside fra dag 1.
5. Dansk Design
Designet er vores helt eget. Konceptet med at kunne skifte farver efter hjemmets interiør, årstider, begivenheder og højtider er i konstant udvikling, og vi ligger helst vores energi i at udvikle og indkøbe produkter der kan kombineres i farver og stil.
6. Marketing materiale til rådighed
Når vi tager fotos af nye opstillinger, nye kombinationer, nye farver osv, stilles vores redigerede materiale til fri rådighed for forhandlerne.
Previous slide
Next slide

Bliv forhandler

Vi er altid ude efter nye forhandlere af vores sortiment.

Har du en flot butik, hvor vores lysestage vil passe perfekt ind i sortimentet, så kontakt os gerne.