HANDELSBETINGELSER

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser for forhandlere.

Handelsbetingelser for handel med følgende virksomhed:
My-candle.dk

cvr :43764349
Søndermarken 15 8960 Randers SØ

info@my-candle.dk
tlf.: 42948960

Betalings former:

Faktura:

Betalingsbetingelser: 8 dage.

Betalingsbetingelser fremgår af faktura.

Første ordre som forhandler skal dog altid betales forud før varerne sendes.

Ordre på min. 1.500 kr. ex moms sendes fragtfrit til alle bro-faste øer indenfor Danmarks grænser.

Ordre under 1.500 kr. ex moms, betales fragten af køber.

Ved ordre under 500 kr. ex moms betales yderligere et ekspeditionsgebyr på 100 kr. pr. ordre.

Ved ordre udenfor Danmark, betales fragt af køber uanset købsbeløb.

Fragt

Vi sender til virksomhedens adresse, medmindre andet er aftalt.

Leveringstid- Afsendes normalt inden for to arbejdsdage efter bestilling såfremt ordren er modtaget inden kl. 17.00 på hverdage.

Det er modtagerens ansvar at kontrollere at de fremsendte varer passer med den tilhørende faktura. Såfremt My-Candle ikke modtager henvendelse fra modtager indenfor 10 arbejdsdage efter modtagelse, betragtes forsendelsen som værende komplet og der kan efterfølgende ikke gøres indsigelser mod manglende produkter.

Reklamationshåndtering.

Vi sælger produkter der er unikke i farve og udformning. Der vil altid være en vis form for farve variation samt mindre afvigelser i størrelser på især keramikprodukterne. Som udgangspunkt accepterer vi ikke reklamationer på ovenstående. Ødelagte, tydeligt deforme, fejlsendte, rustne, ridsede, eller ikke kompatible produkter erstatter vi som udgangspunkt altid, mod dokumentation i form af fotos samt beskrivelse. I nogle tilfælde kan vi ønske varerne retur til besigtigelse før vi accepterer reklamationen.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for 10 hverdage efter modtagelse, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi kan efter vores egen vurdering vælge at ombytte varerne eller udstede en kreditnota på beløbet af reklamationen.

Returnering af varer.

Såfremt varer skal returneres, kan dette kun ske efter forudgående aftale. Varer der returneres af forskellige årsager vil først blive krediteret eller ombyttet efter disse er blevet besigtiget af modtager. Det er Afsenders ansvar at sikre at de varer der returneres, ikke lider skade/yderligere skade under transport. Forekommer der fragtskade eller modtages varerne som brugte ikke anvendelige til gensalg, er det My-Candle der estimerer varens endelige værdi til kreditering.

Anvendelse samt beskyttelse af My-Candle brandet.

My-candles stager må ikke uden skriftligt samtykke fra My-candle bygges fysisk sammen med andre materialer samt udstilles eller sælges som sådan. Dette for at beskytte ”My-candles” brand, undgå sagsanlæg samt for ikke at skabe forvirring blandt forhandlere og forbrugere. Det er ligeledes heller ikke tilladt at bevidst fjerne My-Candle logo på stagerne. Forekommer dette, forbeholder vi os ret til at afbryde samarbejdet med øjeblikkelig virkning. Resterende varelager hos pågældende forhandler modtages som udgangspunkt ikke retur.

Revideret den 1. januar. 2024